Як на Вінниччині опікуватимуться публічною безпекою у святкові дні

Новини Вінниці

У вівторок, 21 серпня, представники поліції, силових служб та відомств,  органів місцевої влади, обговорили питання взаємодії під час святкування Дня Прапора та 27-ї річниці Незалежності України.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Сергія Сокирана, поліція спільно з іншими силовими структурами готова створити умови, в яких мешканці та гості Вінниччини почуватимуть себе в безпеці. Із 22-го по 24-е  серпня на території області заплановано проведення 69 масових заходів, в яких візьмуть участь понад 19 тисяч громадян. Правопорядок у святкові дні будуть забезпечувати майже 415 працівників поліції, 20 військовослужбовців Національної гвардії та 190 представників громадських формувань. Місця проведення заходів обстежать вибухотехніки та кінологи.

Особовий склад підрозділів поліції Вінницької області переведений на посилений варіант службової діяльності. В обласному главку та всіх територіальних підрозділах поліції в цілодобовому режимі працюватимуть оперативні штаби, створені додаткові посилені слідчо-оперативні групи, групи документування та резерву.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *