На МіжНародному ВІННИЦіЯнському фестивалі «слонів» роздаватимуть «під наглядом» Катерини Осадчої

Новини Вінниці

ВІННІЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно відбуватиметься уже 12-й рік поспіль.  

  • Цьогорічний ВІННИЦіЯнський фестиваль – незвичайний. Його особливість полягає у тому, що він буде проводитись не протягом одного, а двох днів – 6 та 7 вересня, –каже керівник проекту Євген Майданик.

Відкриття фестивалю та показ кіноробітучасниць відбудеться 22 серпня на площі біля Міського Палацу мистецтв «Зоря». Загалом, на  глядачів чекатие  два фестивальних дні на Майдані незалежності, протягом яких і відбудуться ключові події:

  •  у четвер, 6 вересня, о 14:00 годині  – показ анімаційного фільму «Микита Кожум’яка», який презентуватимуть українські актори Віктор Андрієнко та Валерій Чигляєв;
  •  о 18:30 – демонстрація кінофільму «DZIDZIO. Контрабас», який представлятиме виконавець головної ролі Михайло Хома, відомий під сценічним ім’ям «DZIDZIO».

У п’ятницю, 7 вересня, о 19:00 годині відбудеться традиційна Церемонія нагородження переможців «ХІІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно» – головна подія дійства, яка поєднує в собі і демонстрацію кіноробіт, і спілкування з популярними акторами, митцями, музикантами, співаками, і відповідно, виступи творчих колективів, гостей фестивалю, меценатів та героїв відомих кінокартин.

Переможці у відповідних номінаціях «Відеокліп», «Анімація», «Реклама», «Шортпобєрі» будуть нагородженні відзнакою фестивалю –  «Золотим летючим слоном», яку розробили та втілили у бронзі майстри  ювелірної компанії.

Цьогоріч гостями фестивалю стануть відомі зірки телебачення: Віктор Андрієнко, Ян Левінзон, Євген Чепурняк, Олег Філімонов, Анатолій Борсюк, Сергій Середа; вінницький музичний гурт «Пан Карпо». Ведучою фестивалю буде популярна українська телезірка Катерина Осадча.

Традиційно церемонія нагородження транслюватиметься у прямому ефірі в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті фестивалю www.vinnician.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *