У Вінниці впродовж трьох днів – 20-22 квітня – відбуватиметься фестиваль Vinnytsia Food Fest.
Організатори фестивалю обіцяють, що цьогорічна подія вразить концептуальністю страв та їх неочікуваною подачею. Відвідувачі зможуть скуштувати страви молекулярної кухні, насолодитись смаками, котрі, на перший погляд, можуть бути непоєднуваними, але це буде надзвичайно смачно: краби в еклерах, жаб’ячі лапки, корн-доги та улюблені всіма чебуреки із сиром дорблю та вареники з вінницькими яблуками.
А ще кухарі дивуватимуть вибором м’ясних страв та способами їхнього приготування: стейки, гриль, копчене та печена м’ясо, ковбаски, і, звичайно, страви національних кухонь. Для тих, хто не вживає м’ясних продуктів передбачено величезний вибір вегетаріанських страв.
Але головне не їжа, головне — простір, у якому пройде фестиваль, – переконані організатори. Vinnytsia Food Fest — це комфорт та безпека для всієї сім’ї, це – враження та задоволення від їжі, кави, людей, музики та розваг.