Сьогодні, 13 січня, у Вінниці біля головної ялинки міста стартував дводенний гастрономічний фестиваль «Vinnytsia Food Fest» під девізом «Спробуй Вінницю на смак».
Свої страви та напої вінничанам представляють близько двох десятків учасників з Вінниці, Києва, Тернополя та інших міст України.
Тут можна спробувати випічку, ароматний вінницький пунш, натуральні тернопільські наливки.
Київського «У Давида» презентує традиційний шашлик, стейки, хачапурі, борщ та уху, овочі на грилі, домашні варенички, каре ягняти, плов, м’ясне сулу гуні та бограч.
Спеціально для вінничан «У Давида» приготують ексклюзивний вінницький бургер.
Учасник фестивалю «Dessert Studio SweetSenya» частує відвідувачів фірмовою цукеркою “Вулкан”.
Тут також проводяться різноманітні майстер-класи.
Найбільше відвідувачів зібрав біля свого кухонного столу фіналіст шоу «Майстер шеф» Ігор Місевича, який показав вінничанам та гостям міста свій варіант приготування бограча на відкритому вогні.
Фестиваль продовжиться у неділю, 14 січня.