Житель США Харша Чігурупаті створив рецепт нешкідливої горілки, яка не руйнує печінку, але викликає таке ж сп’яніння, що і звичний напій цього виду.
Напій абсолютно не завдає шкоди печінці. Винахіднику навіть вдалося випустити продукт на споживчий ринок.
Американець отримав освіту в сфері психології, проте його батьки фахівці в галузі фармакології та навіть мають власний бізнес у цій сфері. Тому для винаходу напою з подібними властивостями у чоловіка були всі засоби і знання.
Формула даного винаходу полягає в поєднанні препарату, здатного пом’якшувати шкоду алкоголю, і спирту. Вийшов напій високоградусний, але при цьому він не шкодить організму.
Окрім того, розробник також стверджує, що захист печінки — це не єдина відмінність напою. Він також надає організму антиоксидантну та протизапальну дію.
Властивості інноваційного напою поки не підтверджені офіційно і на них вказує лише невелике дослідження. Однак Х. Чігурупаті уклав договір з фірмою з виробництва алкогольних напоїв для запуску горілки свого виробництва під назвою “Bellion”.
На даний момент напій продають в магазинах 11 штатів.