75 вінничан вже подали заявки на паспорти нового зразка

Новини Вінниці

Державна міграційна служба у Вінницькій області на сьогодні прийняла 75 громадян для оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Їх видаватимуть безплатно громадянам, які досягли 16-річного, повідомив начальник Управління ДМС України у Вінницькій області Борис Наливайко.

– Перший такий паспорт буде безплатним. Для його оформлення необхідно звернутися до територіальних підрозділів Управління ДМС України у Вінницькій області та надати лише свідоцтво про народження та бажано копії паспортів батьків. У разі зміни паспорта старого зразка на новий достатньо надати старий паспорт. Паспорт видається терміном на 10 років, – розповів Борис Наливайко.

З 11 січня цього року жителі області можуть подавати документи для оформлення нових паспортів в 11-ти пунктах: у 1-му, 2-му і 3-му відділах м.Вінниці (колишніх Ленінському, Замостянському та Староміському районах), а також у територіальних підрозділах Барського, Гайсинського, Жмеринського, Козятинського, Крижопільського, Могилів-Подільського, Тростянецького та Тульчинського районів.

Згодом Державною міграційною службою України відбудеться поетапне розміщення обладнання для оформлення нових паспортів у всіх без винятку районах області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *