У Вінниці визначили півфіналістів BattleCity

Новини Вінниці

У Вінниці біля головної ялинки міста відбулися півфінали проекту BattleCity за призи на кубок Діда Мороза. Всього близько 70 учасників віком від 10 до 43 років взяли участь у веселих стартах. Завдання полягало у подоланні смуги перешкод з різними завданнями на швидкість

Так, у суботу змагалась молодша вікова група – від 10 до 15 років. Більше сорока дітей зареєструвались на веселі змагання. Завданням було якомога швидше пострибати на скакалці, виконати баскетбольні кидки та закинути тенісні м’ячики у відерце. Кілька дітлахів зуміли справитись із завданням за час менший за хвилину, а переможець чвертьфіналу, дванадцятирічний Влад Козинець спромігся пройти смугу перешкод всього лише за 35 секунд. Всього ж до півфіналу пройшли 16 найспритніших учасників, які 16 січня змагатимуться за вихід у фінал.

У середній віковій групі (16-18 років) бажаючих виграти електронний девайс від Діда Мороза знайшлось 13. Щоб вийти у півфінал потрібно було виконати три завдання на швидкість: дівчатка стрибали зі скакалкою, хлопці піднімали гантель, потім потрібно було закинути м’яча у баскетбольну корзину та віджатися на брусах – в залежності від статі різну кількість разів. Найкращою у цьому змаганні стала сімнадцятирічна Марина Кушніренко, всього ж у півфінал пройшло 10 учасників, запекла боротьба серед яких за право вийти у фінал BattleCity точитиметься 16 січня.

В неділю до головної ялинки, позмагатись у віковій групі від 19 років та старше прийшло 14 людей. Десятеро з них пройшли у півфінал. Серед тих, хто змагатиметься далі – одна жінка, один з помічників Діда Мороза, багатодітний батько спортивної родини та навіть минулорічний переможець – рекордсмен світу зі Street Workout Віталій Ворохоб.

В день закриття головної вінницької ялинки, 17 січня, Дід Мороз назве трьох найспритніших, наймоторніших та найактивніших у різних вікових категоріях: 10-15 років, 16-18 років, 19 років та старші. Переможці отримають телефон, планшет та телевізор. Півфінали розпочнуться о 17.00 в суботу 16 січня, фінал – 17 січня у той самий час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *