У потязі «Вінниця-Одеса» обікрали сплячу жінку

Новини Вінниці

На залізничному вокзалі ст. Одеса-Головна працівники лінійного відділення поліції затримали 34-річного жителя м. Котовськ, який в пасажирському потязі сполученням «Вінниця-Одеса» викрав у 29-річної жителька м. Вінниця сумку з особистими речами та грошима коштами в сумі 5 000 гривень.

Жінка пояснила, що разом зі своєю хворою 8-річною донькою їхала  до м. Одеси, в оздоровчий санаторій. Дорогою вони заснули, сумку жінка весь час тримала під рукою. Коли на під’їзді до кінцевої зупинки вони прокинулися, то сумочки вже не було.

В результаті вжитих заходів правоохоронці викрили 34-річного громадянина. Як з’ясувалося, чоловік знаходився з потерпілою в одному вагоні. Коли помітив, що жінка з донькою заснули, непомітно заволодів сумочкою і направився до вбиральні сусіднього вагону, де розглянув вміст сумки.

Кредитні картки та гроші зловмисник присвоїв, решту особистих речей залишив розкиданими на підлозі, а сумку викинув через вікно. Потім повернувся на своє місце і продовжив слідувати до своєї зупинки. Проте завершити подорож зловмиснику завадили правоохоронці.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За інформацією: Приморський відділ поліції ГУНП в Одеській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *