У Вінниці правоохоронці шукали підлітка, який всю ніч “гуляв” містом

Новини Вінниці

У Вінниці 30 вересня поліцейські розшукали 17-річного хлопця, який напередодні не повернувся додому з прогулянки. Раніше він вже залишав домівку без дозволу батьків. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, правоохоронці знайшли хлопця на місцевому автовокзалі.

Повідомлення про зникнення підлітка надійшло у поліцію близько 15 години від матері хлопця. Жінка розповіла, що напередодні близько полудня її син пішов гуляти й додому не повернувся. Мобільний телефон він залишив удома.

Як розповів начальник сектору ювенальної превенції Вінницького відділу поліції Володимир Борищук, на пошуки дитини задіяли особовий склад ювенальної превенції міста та оперативників Вінницького відділу поліції.

Поліцейські перевірили місця, де міг перебувати зниклий підліток, спілкувались з його друзями та знайомими. Правоохоронці з’ясували, що вночі хлопця бачили перехожі на залізничному вокзалі, а вранці він гуляв у центрі міста.

Через півтори години пошуків працівники ювенальної превенції  знайшли неповнолітнього  на місцевому автовокзалі.

З підлітком поліцейські провели профілактичну бесіду, а на його батьків  склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *