Сьогодні у Вінниці побував Зеленський: на спілкування з пресою відвели 13 хвилин

Новини Вінниці Новини України Топ

У Вінниці сьогодні, 29 вересня, з робочою поїздкою перебуває президент Володимир Зеленський. Розпочався візит із ознайомлення з капітальним ремонтом шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через Вінницю). Цю ділянку дороги ввели до президентської програми “Велике будівництво”, як і більшість інших об’єктів, кошти на які почала виділяти ще попередня влада.  

Загалом пересування гаранта містом зробили вкрай утаємниченим. Спілкування із журналістами запланували лише у спорткомплексі «Здоров’я», що на Старому місті. Його теж вважають “Великим будівництвом”, хоча реконструкція закладу почалась ще у 2018 році.

Там на Зеленського довелось чекати більше години. І журналісти були здивовані – про що президент говорив із місцевими очільниками біля стендів із “Великим будівництвом”, залишилося таємницею, бо журналістів за “лінію” не пустили…

Саме ж спілкування з пресою тривало близько 13 хвилин, часу на запитання відвели занадто мало. Тим не менш, журналісти, зокрема, почули коментар Зеленського щодо відмови урядовцями фінансувати завершення реконструкції Вінницького аеропорту.

“Щось відкликали… Це ж процес… Мені невідома інформація, що гроші відкликані і направлені в Мукачево, тому що в Мукачеві не будується аеропорт, бо там інші питання – ми підписали угоду зі Словацькою Республікою: в Ужгороді тимчасово буде працювати, а потім ми будемо не ремонтувати, а будувати новий центральний міжнародний аеропорт на Закарпатті. Ви побачите за моєї каденції будівництво аеропорту у Вінниці”, – сказав президент.

Сьогодні ж В.Зеленський провів у Вінниці засідання Національної ради реформ у готелі «Франція». Туди місцевих журналістів не акредитували.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *