У Вінниці затримали підозрюваного у пограбуванні магазину: забрав з каси 400 гривень

Новини Вінниці

28 вересня у Вінниці оперативники обласного главку поліції затримали підозрюваного у пограбуванні магазину. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області. Затримали грабіжника відразу після вчинення злочину.

Як повідомляють у поліції, 28 серпня зловмисник забрав з каси вінницького магазину 400 гривень і намагався втекти з місця злочину. Працівники Управління карного розшуку, які стали очевидцями вчинення злочину, наздогнали  чоловіка і затримали його.

Сталося це близько 18-їгодини в магазині на вулиці Замостянській. Працівники карного розшуку ГУНП якраз були неподалік. Вони побачили, як жінка намагалась завадити зловмиснику вийти з магазину після вчинення злочину.

“Коли правопорушник вибіг з приміщення, поліцейські наздогнали його і затримали. 48-річний вінничанин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. 400 гривень, які зловмисник забрав із каси, вилучені слідчими. Затриманого чоловіка обґрунтовано підозрюють у причетності до інших майнових злочинів, вчинених на території обслуговування Лівобережного відділення поліції”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Нині слідчим відділенням поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 6 років позбавлення волі.

Зловмисник наразі затриманий у процесуальному порядку та перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *