П’ять медалей вибороли вінницькі спортсмени на чемпіонатах України з пауерліфтингу та жиму лежачи (ФОТО)

Новини Вінниці

У селищі Мангуш Донецької області 23 липня – 2 серпня пройшло відразу три чемпіонати України: з пауерліфтингу, жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп.  У змаганнях взяли участь представники 22 регіонів України – загалом близько 130 учасників.

Як зазначають в обласному спортуправлінні, змагання відбулися із дотриманням усіх протиепідемічних вимог: не більше 50 осіб у кожній групі учасників, дотримання соціальної дистанції, застосування засобів індивідуального захисту, доступність дезінфекторів тощо.

Вінницькі спортсмени привезли низку нагород чемпіонатів. Так, на першості України з пауерліфтингу серед чоловіків Віталій Коломієць виборов 2 місце у ваговій категорії до 83 кг.

У перший день Чемпіонату України з класичного жиму лежачи вінницькі спортсмени підтвердили статус лідерів. В категорії до 74 кг золото здобув Іван Чупринко, срібло в Ігоря Бондарчука. У категорії до 93 кг бронзову нагороду виборов Віктор Слободяник. У категорії до 83 кг до останнього підходу боролися Володимир Добриднюк та Денис Антошко і лише кілька кілограмів завадили останнім піднятися на п’єдестал.

На Чемпіонаті України з «жиму лежачи» у категорії до 74 кг ЗМСУ Іван Чупринко виборов 1 місце. А у заключний день змагань бронзову нагороду завоював Олександр Тетерук у категорії 120+ кг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *