Групу озброєних сутенерів затримали у Вінниці бійці КОРДу (ФОТО)

Новини Вінниці

У Вінниці правоохоронці затримали групу сутенерів, які втягували у свій секс-бізнес в тому числі неповнолітніх. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, під час обшуків у фігурантів вилучено телефони, сім-карти, гроші, пістолети. Троє учасників злочинної групи затримані в процесуальному порядку. Нині в ході розслідування перевіряється низка інших осіб на причетність до злочинної діяльності групи.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, сутенерське угруповання викрили працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та детективи слідчого управління поліції вінницької області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Зловмисників було затримано за силової підтримки спецпідрозділу КОРД .

Поліцейські встановили, що учасники угруповання розподілили між собою ролі, а саме чоловіки знаходили приміщення для надання послуг інтимного характеру, забезпечували охорону в разі виникнення конфліктних ситуацій з клієнтами, а третя співучасниця вербувала жінок для заняття проституцією. Жінок підшуковувала з числа тих, хто опинився в складних життєвих обставинах – мав скрутне матеріальне становище та відсутність моральних перепон.

Пособниця розміщувала відповідну рекламу специфічних послуг в мережі Інтернет.

У результаті серії оперативних і слідчих дій співробітники поліції задокументували протиправну діяльність сутенерів. У фігурантів проведені обшуки. Правоохоронці вилучили докази незаконного секс-бізнесу, зокрема візитівки, мобільні телефони, а також гроші, отримані злочинним шляхом та зброю.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *