У Козятинському районі п’яний чоловік на очах у дитини всадив жінці ножа у живіт

Новини Вінниці

У суботу, 11 липня, у селі Самгородок Козятинського району правоохоронці затримали чоловіка, який, за даними поліції, на очах у дитини наніс ножові поранення своїй дружині.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, до поліції повідомлення про злочин надійшло близько 20:40 з місцевої лікарні. Туди каретою швидкої допомоги з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини була доставлена 40-річна жителька села Самгородок.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що між жінкою та її чоловіком, який ввечері повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння, виник побутовий конфлікт. Жінка, аби не провокувати подальшу сварку, пішла  відпочивати. Але чоловік так і не заспокоївся, він зайшов у кімнату та вдарив дружину ножем у живіт. Усе це бачила неповнолітня дочка подружжя, яка була на  той час в кімнаті разом з матір’ю. Вона й викликала лікарів. 

Нині потерпіла прооперована. Загрози її життю, за словами медиків, немає. 

На місці події затримали 36-річного чоловіка та вилучили знаряддя злочину.

Раніше затриманий уже потрапляв в поле зору поліції за вчинення крадіжки та наркотики. Наразі ці справи слухаються у суді. 

Зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За такий злочин чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *