Від Rammstein до The Prodigy і Стінга! У неділю PRIME Orchestra подарує мегашоу Вінниці! (відео)

Відео Новини Вінниці Топ

Кожен їхній виступ — це не просто концерт, а цілісна захоплююча музична шоу-вистава, що поєднує культові хіти, розкішний вокал та потужність звучання симфонічного оркестру, шалений драйв, епатажні костюми, спецефекти і феєричні враження, які переповнюють усіх глядачів!

Творці найпопулярнішого симфо-шоу країни, улюбленці публіки PRIME Orchestra цієї неділі подарують Вінниці ураган емоцій!

24 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів нас чекає грандіозне шоу «Світові хіти. Найкраще за 5 років», приурочене до 5-річчя PRIME Orchestra.

  • В оновленому варіанті прозвучать всі найкращі й найбільш улюблені глядачами композиції, зіграні PRIME Orchestra за 5 років, а також нові приголомшливі версії хітів, які ще не виконувалися оркестром. Від Queen і Rammstein, The Prodigy та Imaginе Dragons, AC/DC та Metallica, Rufus і Erasure, Led Zeppelin і Fatboy Slim Bon до Біллі Джоела і Тіни Тернер, Bon Jovi і Стінга, Coolio і Benny Benassi, – розповідають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – У неділю PRIME Orchestra вразять ще більш масштабним і яскравим шоу, сучасними саунд-технологіями, унікальними аранжуваннями, фірмовим потужним живим звучанням, а також гумором і своєю всепоглинаючою харизмою!

PRIME Orchestra – унікальне явище на світовій музичній сцені.

Цей сучасний симфонічний кросовер-оркестр, будучи симбіозом новаторства і традицій, природного таланту й передових технологій, зарядив своєю енергією мільйони і навіть скорив легендарних Depeche Mode, які визнали кавери PRIME Orchestra на свої треки одними з найкращих.

  • Ми познайомилися з неймовірними відеороликами оркестру, присвяченими Depeche Mode, і від імені всієї групи запросили PRIME Orchestra поділитися своїми каверами, досвідом і всім, що їх пов’язує з DM і з фанатами групи, — розповів Карл Стівенс, представник Depeche Mode.

Крім традиційних для оркестрів музикантів, до складу PRIME Orchestra входять драйвовий рок-бенд, найкращі вокалісти, хор і навіть діджей!

Харизматичні вокалісти Андрій Кудінов та Олена Левашова (Лісняк)у кожному номері з’являються у новому епатажному образі.

А незрівнянний диригент Денис Дорошенко, уміло керуючи оркестром, за секунду «розкачує» глядачів, плавно, але зненацька переходячи від класики до року і навпаки.

Усіх вражає його дивовижна манера управляти музикантами. Диригент влаштовує шоу у ритмі композиції David Garrett «Viva la vida», а глядачі ліхтариками на мобільних телефонах створюють відчуття єднання зали й сцени.

  • Без драйву на сцені неможливо жити. Інакше, як ми будемо дарувати його публіці? — розкриває секрет Денис Дорошенко, диригент PRIME Orchestra. – Як я заводжу музикантів? Підморгую, іноді навіть язик показую. Зала ще багато не бачить із того, з чого сміються мої хлопці!

На рахунку колективу – більше 400 концертів у різних країнах світу, виступи на найбільших концертних майданчиках, фестивалях, тисячі кілометрів, проїханих у турах, сотні тисяч вдячних глядачів, що відвідали концерти, мільйони переглядів у Інтернеті й позитивні відгуки зі всього світу.

На концертах PRIME Orchestra рок, електроніка, поп, класика — всі напрямки на одній сцені зливаються у потужний вихор емоцій і почуттів!

PRIME Orchestra – команда професіоналів, у яких немає нічого зайвого, продумана кожнісінька деталь! Від початку і до кінця!

Не пропустіть найбільш драйвовий концерт осені!

24 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів усіх чекає незабутнє шоу, свіжа порція музичних експериментів і нових неординарних прочитань усіма улюблених хітів!

Квитки на концерт PRIME Orchestra – доступні всім!

Вартість – від 150 до 390 гривень.

Купуйте у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Решта фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *