У клубному шаховому чемпіонаті Вінниччини перемогла команда з Могилева-Подільського

Новини Вінниці

На Вінниччині фінішував перший клубний шаховий чемпіонат. Багатоетапне змагання було започатковано за ініціативи іменитого міжнародного гросмейстера Аркадія Найдіча (Німеччина). 

У неділю, 17 листопада, у Вінниці пройшов завершальний – четвертий – етап чемпіонату. На старт вийшли вісім команд, які представляли різні міста та райони області. Їх підсилювали титуловані легіонери, серед яких був і міжнародний гросмейстер Любомир Михалець (Хмельницький).

У підсумку 1-2 місця з однаковою кількістю очок розділили команди «Вацак» (Могилів-Подільський) і «Chess-Stock» (Вінниця). За додатковими показниками вище виявилися гості нашого міста. Третє місце на етапі посіла команда агрофірми «Нападівська» (Липовецький район).   

За підсумками всіх чотирьох етапів збірна «Chess-Stock» втратила лідерство, «зробивши рокіровку» із командою «Вацак». Таким чином перший клубний шаховий чемпіонат Вінниччини виграла збірна Могилева-Подільського на чолі зі своїм капітаном Андрієм Горобцом.

Бронзова нагорода в командному заліку – у команди «УкрАгроОберіг» (Кудлаї, Немирівський район). Організатори нагородили й четверту  команду змагання – агрофірми «Нападівська».

Клубний шаховий чемпіонат Вінниччини стане традиційним, – зазначають організатори змагань.          

За інформацією: прес-служба Вінницької обласної федерації шахів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *