На Вінниччині юнак не довго їздив на викраденому в односельця мотоциклі – байк загорівся

Новини Вінниці

У суботу, 16  листопада, працівники поліції встановили особу зловмисника, який  незаконно заволодів мотоциклом Musstang у жителя Козятинського району. Поліцією відкрито кримінальне провадження.

До  відділення поліції звернувся 61 – річний житель села Поличенці  та повідомив, що вночі невідомий чоловік незаконно заводів його мотоциклом. За словами потерпілого, транспортний засіб знаходився у господарській будівлі з ключами у замку запалення.

Як розповів заступник начальника Козятинського відділення поліції Дмитро Микитюк, під час відпрацювання населеного пункту поліцейські розшукали транспортний засіб. Мотоцикл знаходився на околиці села в обгорілому стані. Опитавши місцевих мешканців, працівники поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився 18-річний місцевий житель. 

Зі слів молодика, викравши транспортний засіб, він хотів поїхати до сусіднього села. Під час руху транспортний засіб почав горіти, і він його  покинув.

Поліцією відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом ). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

За інформацією: Відділ комунікації поліції  Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *