«Вибухонебезпечних предметів не виявили»: інформацю про замінування двох університетів Вінниці спростовано

Новини Вінниці Топ

Усі приміщення і прилеглу територію двох вінницьких університетів, про замінування яких зранку повідомили поліцію, уже обстежено. Про це повідомляє видання «Місто», посилаючись на інформацію від правоохоронних органів.

  • Вибухонебезпечних предметів не виявили. На місці працювали вибухотехніки та кінологи з собаками. Із приміщень педагогічного університету довелось еквакуйовати 6,5 тисяч людей, із приміщень аграрного університету – 2 тисячі, – повідомили у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Нагадаємо, повідомлення про замінування Вінницького педагогічного університету і Вінницького аграрного університету у поліцію надійшло 18 вересня із навчальних закладів. Ті отримали погрозу по електронній пошті.  

Водночас вінничани повідомляли також про замінування приміщення універмагу. Загалом, 18 вересня зранку «Місто» отримало інформацію про замінування шести будівель. Утім, у поліції кажуть, що правоохоронці отримали інформацію тільки щодо двох університетів.

  • Було повідомлення про два замінування. Інформації про шість замінувань чи якусь іншу кількість цього дня не було. Зараз усі приміщення університетів і прилегла територія обстежені, – кажуть у Відділі комунікацій ГУ НП області.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *