За умови співфінансування: у Вінниці в під’їздах багатоповерхівок замінюють вікна

Новини Вінниці

У вінницьких багатоповерхівках тривають роботи з підвищення енергоефективності,   які виконуються за рахунок співфінансування капітальних робіт. Серед них – заміна старих дерев’яних вікон у під’їздах на енергозберігаючі, адже  20% теплової енергії втрачається саме через вікна.

  • Нині  продовжується заміна вікон  у багатоквартирних будинках по вул. Зодчих,20, вул. Київська,114 та по вул. С.Зулінського,23. Роботи вдається виконувати завдяки небайдужості співвласників та їх участі в співфінансуванні, вони забезпечують фінансування 30% робіт. Решта 70% – виділяється з міського бюджету, – пояснює  директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман. 

Роботи вже завершено в житлових будинках по вул. С.Зулінського,10, М.Шимка,22 (другий під’їзд) та вул. Стеценка, 3 (перший під’їзд).

Довідка. Заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках  у Вінниці включають заміну вікон, утеплення дахів та фасадів, капітальний ремонт мереж теплопостачання та гарячого водозабезпечення із використанням теплоізоляційних засобів.

За інформацією: www.vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *