Троє травмованих: на Вінниччині за добу сталися дві ДТП за участі мопедів

Новини Вінниці

У понеділок, 19 серпня, на Вінниччині сталися дві аварії за участі мопедів. Постраждали пасажири мопедів та один з водіїв. Серед травмованих 11-річна дівчинка.

Як повідомляють у відділі комунікації обласної поліції, у Тиврівському районі 46-річний житель села Селище, рухаючись в напрямку міста Гнівань, не впорався з керуванням мопеда та перекинувся. У результаті аварії  постраждав водій транспортного засобу та його 11-річна дочка, яка їхала на мопеді разом з ним. З забоями кінцівок потерпілі доставлені у лікарню. Під час медичного освідування з’ясувалось, що чоловік за кермом знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна аварія, у якій постраждала пасажирка мопеда сталась у м. Жмеринка.
19-річний водій мопеда, рухаючись по вулиці Київській, виїхав на тротуар, де його транспортний засіб перекинувся. 37-річна пасажирка мопеду з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізована до реанімаційного відділення районної лікарні.
Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *