Компанія Sinogene в Китаї приступає до масового продажу клонованих котів

Новини Світу

Китайська компанія Sinogene найближчим часом приступить до масового продажу клонованих котів. Про це повідомляє науково-технічний інформаційний портал ZOL та інформаційне агентство Global Times.

За даними видань, таке рішення керівництво Sinogene прийняло після успішного відтворення першої генетичної копії цієї тварини. Надалі компанія планує клонувати коней і поштових голубів.

Кошеня на прізвисько “Часник” з’явився на світ у другій половині липня, проте творці оголосили про його народженні через місяць, коли тварина зміцніла і довела свою життєздатність.

  • Після його успішного створення ми почнемо надавати офіційні послуги з клонування, – розповів ЗМІ заступник керівника підприємства Чжао Цзяньпін.

За його словами, відтворити копію улюбленого вихованця можна буде за 250 тис. юанів (35,4 тис. доларів за поточним курсом).

Згідно з офіційною статистикою, в Китаї налічується більше 73 млн власників домашніх тварин, які володіють 91 млн котів і собак. У великих мегаполісах КНР, де в силу цілого ряду факторів багато хто воліє завести вихованця замість народження дитини, бізнес з розведення клонів виявляється особливо прибутковим. Ринок кішок і собак в країні перевищує десятки мільярдів доларів, щорічно динамічно збільшуючись.

Джерело: УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *