Драматичний Суперкубок Вінниччини: козятинський «Моноліт» в меншості переміг «Володимир» з Тиврова

Новини Вінниці

Аматорський футбольний сезон на Вінниччині відкрився поєдинком за Суперкубок області. Трофей розіграли між собою фк «Володимир» із Тиврова та «Моноліт» з Козятина. Матч відбувся на козятинському стадіоні «Локомотив» і завершився перемогою господарів з рахунком 2:1, повідомляє видання «20 хвилин».

До слова, за трофей цього року мали боротися чинний чемпіон і володар Кубку «Світанок-Агросвіт» (с. Шляхова, Бершадський район) та фіналіст кубкових баталій  «Агро-Астра» (с. Рачки, Немирівський район). Але ці команди відмовилися від участі в обласних змаганнях цього сезону, і їм знайшли гідну заміну – «Моноліт» та «Володимир» є срібним та бронзовим призерами чемпіонату.

Матч розпочався без розвідки. На п’ятий хвилині капітан «Володимира» Володимир Поліщук увірвався до карного майданчику, де впав у боротьбі з суперником. Відомий арбітр Павло Кисельов (Жмеринка), який обслуговує матчі другої професійної ліги, показав на «точку». Пенальті чітко реалізував сам постраждалий. Але вже через хвилину господарі відігралися – швидку контратаку завершив Дмитро Красносельський. 1:1!

Незабаром козятинці могли знову вражати ціль. Едуард Білоцерківець не реалізував вихід сам-на-сам із Вадимом Зорником. Гру загострив інцидент на 20-й хвилині. Активний Володимир Поліщук по центру вибігав на побачення із голкіпером, але був збитий Олександром Ковальчуком. Рефері трактував ситуацію, як фол останньої надії, і показав гравцю господарів поля червону картку. Як це не дивно, але у меншості козятинці зібралися і на-рівних протистояли сильному супернику. Чисельна перевага «Володимира» взагалі не відчувалася. Наприкінці тайму суперники обмінялися гострими атаками. Удар тиврівчанина Олександра Зубка витягнув воротар. Натомість автор гола Дмитро Красносельський обіграв голкіпера, але влучив поруч зі штангою.

Після перерви нагод вийти вперед було більше у господарів. Активний Олександр Барчук не використав кілька виходів віч-на-віч. Двічі бив невлучно, а ще одного разу арбітр зафіксував офсайд. В аналогічній ситуації на 72-й хвилині не схибив Денис Ткаченко, що викликало бурю емоцій на трибунах. 2:1! 

  • Ми билися до останнього, прагнули здобути трофей. Наша команда складається із молоді. Напевно, тому у нас більше сил залишилося на другий тайм, ніж у ФК «Володимир». Тепер прагнемо підкорювати найвищі висоти у чемпіонаті і Кубку Вінниччини, – прокоментував перемогу капітан «Моноліта» Андрій Хрищенюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *