У половині одномандатних округів Вінничини перемогли самовисуванці

Новини Вінниці Топ

Після підрахунку 46,22%  протоколів у чотирьох з восьми одномандатних виборчих округів Вінниччини лідирують кандидати-самовисуванці. Ще у трьох перемагають представники «Слуги народу» і в одному – «Батьківщини».

Так, на 11 окрузі (частина Вінниці та Вінницького району) із 23,43% голосів одержує перемогу «слуга народу» Максим Пашковський. На другомі місці із рейтингом підтримки у 16,59% голосів – самовисуванець Сергій Кудлаєнко.

На сусідньому 12 окрузі (частина Вінниці та Вінницького району) виборці також надали перевагу висуванцю від «президентської» політсили Анатолію Драбовському. За нього – 29,59% голосів. Найближча конкурентка, представниця «Європейської Солідарності» Олена Верлан-Кульшенко має 13,64%.

В одномандатному окрузі №13 (міста Козятин, Хмільник, Калинівський, Козятинський, Хмільницький райони) більшість виборців, а саме 38,82% проголосували за самовисуванця Петра Юрчишина.

Округ №14 (місто Жмеринка, Барський, Жмеринський, Літинський, Тиврівський райони) голосами 28,37% виборців підтримав кандидатку від «Слуги народу» Ірину Борзову.

У 15 окрузі (Мурованокуриловецький, Томашпільський, Тульчинський, Чернівецький, Шаргородський райони) перемогла самовисуванка Лариса Білозір. У неї – 38,18% голосів.  

На 16 окрузі (місто Могилів-Подільський, Крижопільський, Могилів-Подільський, Піщанський, Чечельницький, Ямпільський райони) вибори виграє Геннадій Вацак, набравши 30,74% голосів.

Округ №17 (місто Ладижин, Бершадський, Гайсинський, Теплицький, Тростянецький райони) віддав 39,04% голосів за самовисуванця Миколу Кучера.

А 18 округ (Іллінецький, Липовецький, Немирівський, Оратівський, Погребищенський райони) надав перевагу кандидату від «Батьківщини» Олегу Мейдичу. Він отримав 32,54% голосів виборців.

До слова, за партійними списками у Вінницькій області перемагає партія «Слуга народу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *