11 причин голосувати за команду «Української стратегії Гройсмана»

Новини Вінниці

Цієї неділі відбудуться дострокові вибори до Верховної Ради України. Як їх результати вплинуть на життя країни – обговорюється зараз чи не в кожній родині.

За результатами виборів буде сформована не тільки нова Верховна Рада, але й новий уряд. Від того, чи будуть у них фахові і компетентні люди, справжні патріоти,люди з сильною волею, щоб досягати результату і протидіяти викликам, – від цього залежить життя країни і кожного з нас.

Серед команд, які йдуть на вибори, найбільше відповідає цим вимогам часу команда партії «Українська стратегія Гройсмана». Вінничани добре знають Володимира Гройсмана – його повагу до людей, розуміння їх проблем, здатність тримати слово і досягати результату, не пасувати перед найскладнішими ситуаціями, його людяність і порядність. Йому 41 рік, але він уже має великий досвід державного управління.

За плечима нашого земляка та команди,з якою він йде на вибори, – вкрай важлива для українських громад децентралізація, нова українська школа, тисячі кілометрів нових доріг, сотні відремонтованих і збудованих по країні шкіл, амбулаторій, дитсадків і стадіонів, підвищення зарплат і пенсій, українське кіно, книга, програма «Чужих дітей не буває», щоденна робота зі зміцнення обороноздатності держави і багато іншого.

Ризики того, що комусь захочеться повернути все назад, наприклад, знову централізувати кошти, передані Урядом Гройсмана на місця, – великі. Тому дуже важливо підтримати людину, якій ми довіряємо. І у Вінниці, і в цілому по країні є багато тих, хто позитивно оцінює його роботу як Прем’єра, довіряє йому і хотів би, щоб він продовжив працювати на цій посаді. Але не всі розуміють, що це залежить від результатів виборів. Тільки наша підтримка дасть йому можливість не тільки зайти в парламент зі своєю командою, а й знову брати участь у формуванні уряду.

За результатами соціологічного опитування Центру соціальних експертиз Інституту соціології НАН України, проведеного 11-16 липня, «Українська стратегія Гройсмана», набирає по країні уже 5,4 % голосів виборців, долаючи прохідний бар’єр до парламенту. Як би конкуренти не намагались нав’язати виборцям зворотну думку.   

Тому важливо 21 липня прийти і проголосувати за «Українську стратегію Гройсмана», а це означає – за стабільність, розвиток і успіх України!

«Українська стратегія Гройсмана» – це:

  1. Найбільш сильна професійна команда з усіх, які йдуть на вибори у Верховну Раду.
  2. Ці люди уже підтвердили здатність досягати результатів.
  3. У них є досвід як законотворчої роботи, так й імплементації прийнятих рішень.
  4. Лідер партії Володимир Гройсман має один з найвищих прем’єрських рейтингів.
  5. Партія займає чітку патріотичну проукраїнську позицію.
  6. Команда «Української стратегії Гройсмана» на відміну від багатьох молодих політиків зможе протистояти досвідченим проросійським маніпуляторам.
  7. Ця команда зможе об’єднати навколо себе молодих політиків і дати їм справжнє лідерство, щоб спільно досягати результатів та розбудовувати Україну.
  8. В умовах ризиків та загроз, які стоять перед нашою державою, –  в парламенті і уряді потрібні люди, здатні приймати професійні антикризові рішення.
  9. Партіямає чітке бачення необхідних змін в різних сферах. Це ті люди, хто почав ці зміни, які інші політики відкладали роками, і будуть їх захищати та продовжувати.
  10. Вони–не популісти, які роздають порожні обіцянки. Це політики, які тримають слово – обіцяють те, шо реально, і виконують те, що обіцяють.
  11. Пріоритетом для «Української стратегії Гройсмана» є інтереси людей. Її лідера Володимира Гройсмана називають соціальним прем’єром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *