Відомі вінничани підтримують команду «Українська стратегія Гройсмана»

Новини Вінниці

Валерій Сиверчук, учасник АТО, волонтер, ресторатор:

  • Я – вінничанин, і бачу, як змінилося наше місто в кращий бік з тих пір, як Володимир Гройсман разом зі своєю вінницькою командою розпочали зміни у Вінниці. Сьогодні я бачу, як ця політика впроваджується на рівні держави,  і мені це подобається. Гройсман зумів об’єднати навколо себе професіоналів, які зараз впроваджують якісні зміни в країні. Я багато їжджу по країні автомобілем, і раніше, коли темніло, потрібно було шукати готель, аби заночувати. Адже можна було «влетіти»машиною в ями, а ремонт коштував чималих грошей. Зараз я спокійно їжджу на Київ, Одесу, Львів – у нас будують нові, якісні дороги. З боку влади у Вінниці немає тиску на підприємців, для мене, як представника середнього бізнесу, це також важливо. Хоча я згоден, що і бізнес має бути соціально-відповідальним по відношенню до громади.
  • Я бачу, як Володимир Гройсман поступово робить на рівні країни ті зміни, які колись робив у Вінниці. Тому я підтримую «Українську стратегію Гройсмана»,  адже хочу, щоб Україна розвивалася і покращувалася якість життя нашого народу.

Людмила Нецкіна, голова правління ГО «Гармонія»:

  • Для мене Володимир Гройсман – це людина, завдяки якій у Вінниці люди з інвалідністю можуть почувати себе повноцінними членами територіальної громади. Свого часу у тісній співпраці із головою правління ГО «Гармонія»Раїсою Панасюк вони уже втілювали ідеї, які в багатьох містах України нині тільки починають реалізовуватися. А ми йдемо далі у наших ініціативах, уже в тісній співпраці з командою міського голови Сергія Моргунова. 
  • У 2016 році у Вінниці відкрився оновлений Центр реабілітації «Гармонія» – це один із найкращих центрів в Україні. До нас приїжджають переймати досвід з інших міст. Коли Раїса Панасюк працювала Урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю, то ми почали розробляти програми на державному рівні для таких людей як ми. Уже 24 громади отримали автобуси із підйомниками, які  необхідні для людей з інвалідністю. І ця програма продовжується й у цьому році. Саме в Уряді Гройсмана було прийнято ряд важливих соціальних програм, спрямованих на те, щоб люди з інвалідністю могли комфортно жити в соціумі. Я переконана, що «Українська стратегія Гройсмана» – це команда, яка вміє приймати рішення і нести за них відповідальність.

Сергій Малачков, директор центру зору «Оптимал»:

  • Володимир Гройсман – один із небагатьох політиків, якого можна назвати не теоретиком, а практиком. Це молода, відкрита і дієвалюдина, яка зробила себе сама.
  • Коли він став мером Вінниці, місто змінилося докорінно. Як підприємець, я відчув ці зміни на собі. У нашому місті розпочав роботу Прозорий офіс, який полегшив роботу підприємцям. Багато змін відбулося у житлово-комунальній сфері – у нас відновлюють комунікації, ремонтують дахи, утеплюють будинки. Саме при його керівництві містом у Вінниці почали відновлювати дороги. І сьогодні вони у нас одні з найкращих в державі – мені є з чим порівнювати, оскільки я часто їжджу по Україні. Володимир Борисович має чітку програму для підтримки малого та середнього бізнесу – як представнику цієї сфери мені це важливо.
  • Уряд Гройсмана розпочав реформу медицини. І як для медика – мені важливо, щоб у Верховній Раді була політична сила, яка представлятиме інтереси зокрема і лікарів. Володимир Гройсман  – це людина, яка пройшла шлях від мера до Прем’єр-міністра. І щоб він знову очолив Уряд, ми повинні допомогти його команді «Українська стратегія Гройсмана» зайти у новий склад Верховної Ради. Саме тому я однозначно голосуватиму за цю політичну силу.

Андрій Піжевський,засновник та власник креативного простору «Артинов»:

  • А кого ж ще підтримувати, як не Володимира Гройсмана та його партію «Українська стратегія»? Він та його команда – це молоді, перспективні та досвідчені фахівці. Я звик довіряти людям, які конкретними справами показують свою роботу. Мені подобається, як змінилася Вінниця, такі зміни мають відбутися по всій країні.
  • В мене не викликають довіри ті політики, хто лише говорить, але нічого не робить. А команда Гройсмана – це люди, які вже впроваджують зміни у нашій державі. Його Уряду вдалося запровадити ряд важливих реформ, і мені важливо, щоб вони продовжилися. Як на мене, тооднією з найуспішніших є реформа освіти. Міністр освітиЛілія Гриневич почала змінювати українську школу, і я хочу побачити ці зміни у старшій школі, професійно-технічних закладах та університетах.
  • Дуже успішною для громад стала реформа децентралізації – міста і містечка почали набагато швидше розвиватись, з’являється навіть певна конкуренція між ними. І, як на мене, це добре!  Тому я підтримую земляка і команду «Української стратегіїГройсмана», бо всі ці започатковані реформи потрібно зберегти і продовжити.

Таїса Славінська,головна режисерка Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.К.Садовського:

  • Володимир Борисович – людина, за яку необхідно голосувати! Він був блискучим мером! Банальне, провінційне містечко він перетворив на освітлену, чисту, з прекрасними дорогами і транспортом, яскраву столицю Поділля.  Нам заздрять багато міст України. Зараз у тренді вислів – нове, молоде обличчя. Але нове і молоде – це не  завжди розум, успіх і якість. А Володимир Гройсман, займаючи посади Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра України, – довів, що він не тільки молода людина, а вже багато знає, вміє, і головне – виконує обіцяне. Всіма своїми здобутками і успіхами він показує, що він досвідчений практик.
  • Хтось каже: «дороги погані»…. Ми їздимо на гастролі –  Полтава, Харків, Дніпро… у містах – дороги жах! Але це проблеми мерів міст. А державні міжобласні та загальнонаціональні дороги будуються гарно і якісно. Не скрізь все зроблено, але робота йде. Для вічно незадоволених скажу: десятки років дороги тільки розбивали, а тепер за 3-4 роки хочете, щоб все відбудувати? Так не буває, дайте час, і головне – не заважайте. 
  • Володимир Борисович завжди допомагав театру вирішувати будь-які питання. Хоч кошти на все не так просто було найти. Він не популіст. Він каже так, як складаються обставини, що можна і треба зробити, щоб подолати перешкоди. Зараз перед нами великий виклик. Свою землю треба вміти захищати! Я вірю, що Володимир Гройсман, прийшовши до Парламенту зі своєю партією, відверне Україну від того провалля, куди нас усіх тягнуть. Зробить державу сильною, по-справжньому незалежною, і з якою змушені будуть спілкуватися на рівних!  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *