Агентом 007 у новому фільмі про Бонда стане темношкіра жінка

Новини Світу

Агента 007 у 25 фільмі про Бонда зіграє британська актриса Лашана Лінч. Разом з тим, роль Джеймса Бонда все ще виконує Деніел Крейг, повідомляє The Guardian.

За сюжетом, Бонд іде у відставку, тому М16 привласнює його номер іншому агенту. Пізніше Бонда просять повернутися на службу і він зустрічається з новим агентом 007.

На початку фільму є ключова сцена, коли М каже: “Заходь, 007”, і входить Лашана, вона темношкіра, гарна і жінка. Це момент, коли можна упустити поп-корн. Бонд все ще Бонд, але його замінили як 007“, – повідомило джерело в знімальній команді.

У вересні 2017-го джерело розкрив подробиці сюжету нової частини франшизи. За його словами, Бонд залишає секретну службу і одружується, проте його дружину вбивають.

Пізніше стало відомо Крейг погодився повернутися до ролі Бонда в новому фільмі, незважаючи на те, що відмовлявся від неї раніше. Чотири фільми за участю актора зібрали в світовому прокаті 2,9 мільярда доларів, гонорар Крейга при цьому склав близько 55 мільйонів.

У серпні минулого року Денні Бойл покинув режисерське крісло фільму “через творчі розбіжності”. Новим режисером картини став Кері Дзодзи Фукунага.

Джерело: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *