На Вінниччині оголошено про підозру трьом жителям м. Бар: нанесли вогнепальні та ножові поранення земляку

Новини Вінниці

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганських дій.

Встановлено, що вранці 13 липня між трьома місцевими жителями, які перебували поблизу нічного клубу «Патіфон» в м. Бар виник конфлікт із 34-річним чоловіком. Троє молодиків  нанесли численні тілесні ушкодження потерпілому – використовували ніж та пристрій для відстрілу гумових куль. 34-річний барчанин госпіталізований до лікарні.

Нині всім трьом зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалість, якщо воно вчинене із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, вчинене групою осіб, та готуються клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без права на застосування застави.

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *