Сергій Кудлаєнко закликав опонентів утриматися від провокацій та нечесних виборчих технологій

Новини Вінниці

Кандидат у народні депутати  до Верховної Ради України  IX  скликання, вінничанин Сергій Кудлаєнко балотується по виборчому округу №11. Він активно веде виборчу кампанію та підкреслює важливість дотримання чесних принципів політичної боротьби.

На початку  кампанії Кудлаєнко закликав усіх учасників виборів до   забезпечення  прав громадян на  чесні вибори. На  думку  кандидата,  виборчі перегони мають базуватися на рівних правах  усіх кандидатів і виборців, як  це робиться у всьому демократичному світі. Він звернувся до Міністерства внутрішніх справ як діючий народний депутат із заявою про захист демократичного волевиявлення людей під час виборів 21 липня та контролю за використанням «брудних» технологій.

Сьогодні виборчий процес  на Вінниччині триває,  розгорнуті штаби кандидатів, поширюється політична агітація, проводяться зустрічі  з виборцями. Та, як виявилось, загроза маніпуляцій думкою людей та використання нечесних прийомів політичної боротьби існує.

Сергій Кудлаєнко звернувся  до штабів своїх опонентів із повторним закликом до чесності  у виборчій кампанії.  Адже , як повідомляє кандидат,  його виборчий штаб отримує достовірну інформацію про провокації, що готуються проти нього та його команди. Про це Кудлаєнко  заявив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук  у відеозверненні,  яке оприлюднив.

  • Сьогодні  поступила достовірна інформація про низку провокацій та брудних технологій, що будуть використані проти мене і моєї команди. Закликаю своїх опонентів: поки не пізно, дайте команду своїм штабам зупинити процес перетворення Европейского міста на «смітник чорного піару». 21 липня життя не завершується, тут живуть мої діти і батьки, нам тут працювати , а тим, хто це зробить, потім з цим жити,  – написав кандидат на своїйсторінці у соцмережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *