Олександр Домбровський попрощався з Верховною Радою та подякував вінничанам за довіру

Новини Вінниці Статті Топ

Сьогодні, 12 липня, відбулося останнє пленарне засідання Верховної Ради восьмого скликання. 21 липня українці обиратимуть новий парламент.  Олександр Домбровський, народний депутат від Вінниччини,  ще місяць тому заявив, що не братиме участі у виборах

Сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук він написав:

  • Верховна Рада восьмого скликання завершила свою роботу! Майже сім років свого життя я віддав Українському Парламенту. Це були дуже непрості роки і непрості рішення. Але ми багато працювали – Україна вистояла і почала підніматися з колін. Залишається багато проблем і багато викликів. І ми бажаємо великого успіху тим, хто прийде після нас. Це – моя історія! Це –  історія моєї родини! Це – історія моєї України ! І її повинні знати мої внуки. Бо це також – і їхня історія, і їхнє майбутнє. Щиро дякую всім!!! І, в першу чергу, – вінничанам за багаторічну довіру! Всім, хто був поряд, всім, хто підставляв плече, всім, хто критикував і підсказував. Друзі! Залишаюся разом з Вами! ЗАВЖДИ ПОРЯД! РАЗОМ – МИ СИЛА!!!

Довідка. Олександр Домбровський як депутат-мажоритарник двічі балотувався до парламенту від виборчого округу №11. У Верховній Раді восьмого скликання очолював Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Загалом, законотворчу  діяльність Олександра Домбровського було спрямовано на: реформу енергетичного сектору України та масштабну енергомодернізацію економіки; поліпшення інвестиційного клімату; підвищення конкурентоздатності вітчизняного виробництва; інноваційний розвиток та створення індустріальних парків; децентралізацію та збільшення надходжень до бюджетів місцевих громад; підтримку аграрної галузі; посилення соціального захисту населення, зокрема військовослужбовців та членів їх родин; забезпечення розвитку освіти та медицини; стимулювання розвитку електричного транспорту та зменшення вартості електромобілів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *