У Вінниці перекриють рух транспорту по вул. Театральній – із 12 по 15 липня

Новини Вінниці Топ

У Вінниці виконуватимуться роботи по капітальному ремонту зупинки громадського транспорту «Майдан Небесної Сотні» по вул. Театральній. У зв’язку з цим, з 20:00 12 липня до 6:00 15 липня буде повністю перекрито рух для усіх видів транспорту по вул. Театральній в одному напрямку – від вул. Соборної до вул Магістратської.

На цей час буде частково змінено схеми руху маршрутів громадського транспорту.Тролейбуси маршрутів № 3 «Вишенька – ВПЗ», № 8 «Вишенька – Меморіал Визволення», № 9 «Меморіал Визволення – Князів Коріатовичів», № 13 «Меморіал Визволення – Аграрний університет» будуть рухатись в напрямку до Меморіалу Визволення по вул. Соборній, вул. Брацлавській, вул. Нансена, просп. Коцюбинського, вул. Київській. В напрямку до ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).

Автобуси маршруту № 5 «П’ятничани – Вул. Комарова» та маршрутні таксі № 5А «П’ятничани – Шкуринці» будуть рухатись в напрямку до П’ятничан від пл. Гагаріна по вул. Хмельницьке шосе, вул. Магістратській, вул. Івана Богуна. В напрямку до ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).

Автобуси маршруту № 11 «Вул. Ботанічна – Сабарів» та маршрутні таксі № 10А «Корея – с. Агрономічне» будуть рухатись в напрямку Кореї від пл. Гагаріна по вул. Хмельницьке шосе, вул. Магістратській, вул. Лесі Українки. В напрямку до ринку «Урожай» – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).

Маршрутні таксі № 23А «Вул. Андрія Первозванного – Муніципальний ринок» та № 28А «Вінницяоблводоканал – Вишенька» будуть рухатись в напрямку до вул. Чорновола від пл. Гагаріна по вул. Хмельницьке шосе, вул. Магістратській. В напрямку до пл. Гагаріна – за затвердженими маршрутами (по вул. Театральній).

Джерело: vmr.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *