У Вінниці відбувся фестиваль технічної творчості студентів

Новини Вінниці

У п’ятницю, 24 травня, у Вінниці відбулась VІІ регіональна фестиваль-виставка технічної творчості учнів  закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Творча молодь Вінниччини». На Європейській площі  розмістили яскраві виставкові  експозиції учні та викладачі 28 ЗП (ПТ) області, а також Вінницьке вище професійне училище департаменту поліції і охорони та Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Велику зацікавленість викликали  майстер – класи Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Вінницького Вищого професійного училища Департаменту поліції охорони: проведення серцево-легеневої реанімації на манекені, застосування вогнегасників різних типів, розбирання та збирання зброї тощо.

З метою профорієнтаційної роботи на фестиваль запрошено учнів загальноосвітніх навчальних закладів з Вінницького, Калинівського, Літинського, Немирівського, Тиврівського районів та м.Вінниці.

Також фестивальне дійство супроводжувалось виступами творчих колективів, вокально-хореографічними композиціями, показовими виступами з рукопашного бою Вінницького ВПУ Департаменту поліції охорони та демонстрацією колекцій одягу театрів мод: «Феєрія краси» (ДНЗ «Вище професійне  училище  № 7 м. Вінниці») ,«Тріумф» ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» та «Подільські фантазії» (ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну»).

Навчальні заклади системи професійної (професійно-технічної) освіти здійснюють підготовку понад 120  робітничих професій для різних галузей народного господарства.

За матеріалами: http://www.vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *