Необхідні донори крові: студентка, яку збили на «зебрі», у важкому стані

Новини Вінниці Топ

У дівчини, яку сбила автівка біля торговельно-економічного інституту, лікарі діагностували черепно-мозкову травму та забої грудної клітки. Постраждала знаходиться у реанімації, потрібне переливання крові, для чого шукають донорів.

Як інформує видання «20 хвилин» , усіх охочих допомогти дівчині чекають на обласній станції переливання крові у понеділок з 8:00 до 14:00. Донори мають не вживати добу молочні продукти та алкоголь. А також не бути хворим на ВІЛ/СНІД, гепатити та інше. При собі потрібно мати документи. Також донори мають вказати, що сдають кров для Ольги Гуцол.  

Кураторка групи в якій навчається потерпіла,  Юлія Станіславівна розповіла, що донори потрібні. Сьогоднішні витрати на лікування взяв на себе брат водія Renault. Сам керманич був у поліції. Також Юлія Станіславівна зазначила в якому стані нині Ольга.

  • Стан важкий, але стабільний. До понеділка вона буде точно у реанімації. Лікарі повідомили, Ольга не зразу змогла відповісти, як її звати. З труднощами згинає пальці, — зазначила куратор групи.

Нагадаємо, сьогодні, 24 травня, на «зебрі» біля торговельно – економічного інституту водій легкового автомобіля Renault Zoe збив 20-річну дівчину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *