На випадок НП на 48 арсеналі: у Калинівському районі тренуватимуться сили цивільного захисту

Новини Вінниці

На випадок НП на 48 арсеналі: У Калинівському районі тренуватимуться сили цивільного захисту

За тиждень, 28 травня, у Калинівському районі відбудеться командно-штабне тренування сил цивільного захисту з питань організації евакуаційних заходів населення у разі надзвичайної ситуації на 48 арсеналі. За розпорядженням районної адміністрації, навчання триватимуть із 7:00 до 15:00.

  • Надзвичайна ситуація, яка сталась в м.Калинівка 26 вересня 2017 року на території в/ч А1119 засвідчила надзвичайну важливість і необхідність проведення заходів по підготовці населення до дій в цих умовах, – йдеться у повідомленні на сайті РДА

Тренування буде проводитись на території населених пунктів м.Калинівка, с. Сальник, с.Павлівка с. Н.Гребля. До його  проведення залучаються евакуаційні органи району, спеціалізовані служби цивільного захисту.

Планом проведення тренувань передбачається відпрацювання питання щодо організації оповіщення населення про надзвичайну ситуацію.  З цією метою буде проведено перевірку технічної справності електросирен. Для цього  о 10 годині будуть включені електросирени (до розкрутки 5-10 сек.) в м.Калинівка, с.Сальник, с.Павлівка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *