На Вінниччині легалізовано та залучено до оподаткування три тисячі громадян

Новини Вінниці

Упродовж січня-квітня 2019 року на Вінниччині легалізовано та залучено до оподаткування близько трьох тисяч  громадян, а до бюджету додатково надійшло понад 4,8 млн грн, – інформує начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

Зробити це вдалось завдяки заходам податкового контролю з виявлення найманих працівників, праця яких використовується суб’єктами господарювання (працедавцями) без документального оформлення трудових відносин та належного оподаткування. Так за 4 місяці підрозділами фіскальної служби Вінниччини виявлено 1917 найманих осіб та 1026 громадян, які надавали різні послуги без сплати податків, котрих легалізовано та залучено до оподаткування. Після чого бюджет отримав 4 млн 826,6 тис. грн. податкових платежів.

За словами посадовця, задля підвищення рівня заробітної плати, протягом звітного періоду на комісії, створені спільно з органами влади, було запрошено для співбесіди керівників 63 юридичних осіб та 80 підприємців. Крім того, за цей же час проведено індивідуальну роз’яснювальну робота з посадовими особами 155 підприємств та 254 фізичними особами-підприємцями. У результаті проведеної роботи надходження податку на доходи фізичних осіб у звітних місяцях зросли на 373,1 тис. грн.

За інформацією: Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *