Вінницькі митники склали 371 протокол про порушення митних правил – з початку року

Новини Вінниці

Вінницькою митницею ДФС протягом січня – березня 2019 року складено 371 протокол про порушення митних правил. Більшість з них – за перевищення строку тимчасового ввезення або тимчасового вивезення товарів. 84 протоколи складено за недоставлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення та документів до органу доходів і зборів, видачу їх без відповідного дозволу. 6 справ порушено за неправомірне звільнення від сплати митних платежів чи зменшення їх розміру, а також інші протиправні дії, спрямовані на ухилення від сплати митних платежів – загальна сума недоборів становить 114 тис. грн.

За порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю заведено 15 адміністративних справ, за недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення – 29 справ, за переміщення товарів через митний кордон з приховуванням від митного контролю – 36 справ. Загальна вартість предметів митних порушень – 2,3 млн грн.

До територіальних підрозділів Нацполіції України вінницькими митниками було направлено 29 повідомлень про кримінальні правопорушення за ознаками злочинів, передбачених ст. 358 Кримінального кодексу України за фактами підроблення документів.

За інформацією: ГУ ДФС у Вінницькій області за матеріалами Вінницької митниці ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *