На Вінниччині посадовці привласнили мільйон гривень з бюджету під час капітального ремонту доріг

Новини Вінниці

Прокуратура Вінниччини скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням посадової особи приватного підприємства “Технодорбуд” за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України та посадової особи Вінницька обласна комунальна установа “Служба технічного нагляду за об’єктами ЖКГ” за ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 КК України, які, достовірно знаючи, що об’єми та вартість виконаних будівельних робіт із капітального ремонту вулиці Комарова та частини вулиці Соборна в смт. Муровані Курилівці не відповідають об’ємам та вартості робіт, що зазначені в актах приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2016 року, склали офіційні документи, в які внесено завідомо неправдиві відомості про вартість та об’єми виконаних робіт.

Ці акти виконаних робіт були надані до Мурованокуриловецької селищної ради Вінницької області, внаслідок чого приватному підприємству “Технодорбуд” як підряднику замовником Мурованокуриловецькою селищною радою зайво переховано бюджетні кошти в сумі майже 1 млн грн..

Довідка. Ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення чужого майна, вчинене в особливо великих розмірах – карається позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією всього майна. Ч. 2 ст.366 КК України – внесення до офіційний документів завідомо неправдивих відомостей – карається позбавленням волі на строк від 2 до 5 років з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *