На Вінниччині чоловік побив та задушив співмешканку: мертву жінку знайшли на городі

Новини Вінниці

У неділю, 21 квітня, у Калинівському районі через побутову сварку чоловік побив та задушив свою співмешканку. За вбивство жінки затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.      

22 квітня близько 00.35 до поліції надійшло повідомлення, що на городі, розташованому майже на околиці села с. Вишневе, з ознаками насильницької смерті виявлена мертвою 40-річна місцева жителька. 

За словами судово-медичного експерта, смерть потерпілої настала внаслідок механічної асфіксії. Крім цього, на її тілі виявленні численні садна та гематоми.  

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, провівши першочергові оперативні та слідчі дії, підозри щодо причетності до вбивства жінки впали на її 40-річного співмешканця, з яким вона напередодні працювала на городі. Чоловік раніше неодноразово потрапляв в поле зору поліції та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Спочатку підозрюваний свою причетність до вчинення злочину заперечував, але наявні докази та закривавлений одяг, змусили його зізнатися у вчиненому та розповісти обставини трагедії. 

За словами затриманого, під час обробки городу після розпиття спиртних напоїв між ним та співмешканкою виникла сварка, під час якої він побив її та задушив. Коли зрозумів, що жінка померла, викликав швидку допомогу. Лікарям розповів, що уходив з городу, а коли повернувся – виявив співмешканку мертвою. 

Чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *