Вранці вийшов на волю, вечері – «за старе»: у Вінниці затримали грабіжника-рецидивіста

Новини Вінниці

У п’ятницю, 19 квітня, вінницькі поліцейські затримали 29-річного злочинця, який пограбував 15-річного підлітка. Чоловік у той самий день звільнився з місць позбавлення волі, де «відсидів» за схожі злочини, і одразу ж знову «зірвався».

Правоохоронці інформують: 19 квітня близько 23-ї години на вулиці Брацлавській поліцейський автомобіль зупинив наляканий підліток. Він розповів, що кілька хвилини тому біля одного з супермаркетів його пограбували. Зловмисник відібрав у хлопця рюкзак, смартфон та електронну сигарету. Після цього порадив йому тікати.

Патрульні разом з 15-річним потерпілим на службовому автомобілі почали об’їжджати прилеглі території. Таксисти, які стояли неподалік супермаркету, повідомили, що бачили схожого за описом чоловіка, і вказали напрямок його руху.

Поліцейські вирішили перевірити готель, розташований неподалік місця вчинення злочину. Зайшовши у фойє, побачили розшукуваного чоловіка.

Затриманим виявився 29-річний уродженець Криму, на рахунку якого 13 злочинів, 10 з яких тяжкі. Зазначається, що 19 квітня чоловіка відпустили з місць позбавлення волі, де він відбував покарання за крадіжку, а ввечері він знову вчинив злочин. Під час складання процесуальних документів на місці події чоловік погрожував слідчому фізичною розправою. Вранці, слідчими Лівобережного відділення поліції розпочато розслідування кримінальних проваджень за ч.2 ст. 186 (грабіж) та ч.1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. За такі злочини передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *