«Передумав голосувати»: нетверезий вінничанин вирішив «погратися в Укупніка» і намагався з’їсти бюлетень

Новини Вінниці

Речниця поліції Вінницької області Анна Олійник повідомила про два кумедні випадки, що сталися, сьогодні, 21 квітня, із нетверезими виборцями в обласному центрі.

За словами пані Олійник, на одну із дільниць Вінниці прийшов чоловік «під шафе». Проголосувавши, він вирішив «погратися в Аркадія Укупніка»  і намагався з’їсти бюлетень [більшість юних виборців Володимира Зеленського жарт не зрозуміють, тож спеціально для вас – посилання на диво кліпмейкерського мистецтва з далеких 90-х]. Свій вчинок громадянин пояснив тим, що передумав віддавати голос кандидату, навпроти прізвища якого поставив «пташку».

Освідування показало, що горе-виборець перебував у стані середнього алкогольного сп’яніння. Ще один нетверезий вінничанин був менш орігинільний і просто порвав свій бюлетень.

Загалом у день виборів на території області зафіксовано 52 повідомлення про можливі порушення. Серед них 5 випадків фотографування бюлетеня, невчасне відкриття виборчої дільниці – 1, неналежна робота членів ДВК – 7, видача бюлетенів без паспорта – 5.

Нагадаємо, що вживали спиртне сьогодні не лише виборці, але й голова однієї з ДВК Вінниці, через що дільниця відкрилася із запізненням, а сейф із печатками довелося відкривати співробітникам ДСНС за допомогою болгарки.

Олександр Сашньов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *