На 12:00 вінницькі правоохоронці отримали 11 повідомлень про можливі порушення на виборах

Новини Вінниці

Станом на 12:00 поліцейські Вінниччини отримали 11 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. Серед них – 2 повідомлення щодо незаконної агітації, 1- невчасне прибуття членів ДВК,  2 – видача бюлетеня без паспорта, 1 – фотографування бюлетеня, 5 – інші події. За усіма повідомленнями проводяться перевірки. 

Усі дільничні виборчі комісії, зауважують у головному управлінні облосної поліції, відкрилися в день голосування вчасно, за винятком однієї ДВК у Вінниці, яка розпочала роботу з невеликим запізненням. За фактом несвоєчасного відкриття дільниці матеріали зареєстровані в журналі єдиного обліку. Поліцейськими проводиться перевірка.

Усі 1659  виборчих дільниць Вінниччини та прилегла до них територія перед початком голосування  обстежені вибухотехніками на предмет виявлення  вибухових та небезпечних предметів. Близько 2 тисяч поліцейських, понад сто курсантів та понад  1  600  рятувальників  несуть  службу з охорони правопорядку та безпеки на виборчих дільницях. 

В обласному главку поліції цілодобово функціонує  ситуаційний центр, який фіксує, аналізує стан правопорядку на виборчих дільницях та в цілому в області.
Забезпечено роботу достатньої  кількості  слідчо-оперативних служб поліції  для оперативного реагування на усі повідомлення про правопорушення. 

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *