На Вінниччині двоє грабіжників відібради гроші в громадян Німеччини

Новини Вінниці

У п’ятницю, 19  квітня, працівники  Могилів-Подільського відділу поліції затримали зловмисників, причетних  до пограбування  громадян  Німеччини. Застосувавши фізичну силу, нападники відібрали у потерпілих грошові кошти.

Близько 20.00  години до поліції звернувся 21-річний громадянин Німеччини з повідомленням   про те, що по вулиці Київській його разом з братом  пограбували двоє невідомих чоловіків. Застосувавши фізичну  силу, правопорушники  відібрали у  потерпілих грошові кошти в сумі 1200 гривень.

За словами начальника Могилів – Подільського  відділу поліції Валерія Жучковського, проведеними оперативно – розшуковими заходами, на одній з вулиць міста, оперативники   затримали двох чоловіків, які підозрюються у вчиненні злочину. Ними виявились жителі Могилів-Подільського району  26 та 24 років.

Правопорушників затримано в процесуальному порядку. Поліція перевіряє зловмисників на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації поліції  Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *