Четверо калинівчанок стали чемпіонками України з волейболу

Новини Вінниці

Четверо волейболісток з Калинівського району у складі збірної Вінницької області стали переможцями чемпіонату України «Дитяча ліга» серед дівчат 2005 року народження і молодших. Змагання тривали майже пів року, а фінальний етап відбувся у Тернополі.

Чемпіонками України стали Анастасія Броновицька, Юлія Воронюк, Валерія Гончаренко та Варвара Лужецька. Усі вони вихованки Калинівської дитячо – юнацької спортивної школи Авангард, тренерів Лариси Дуніної і Тамари Васяк.


Анастасія Броновицька – накращий нападник чемпіонату України

Валерія Гончаренко
  • Усі четверо калинівчанок були на провідних ролях у команді і зробили вагомий внесок у загальну перемогу, -каже тренер команди Василь Палюра. – Без цих спортсменок команда не досягла б такого результату. Дуже вдячний спортсменкам, їхнім батькам та тренерам за ігри, волю до перемоги, підтримку.

Юлія Воронюк

Окрім загальнокомандного результату калинівчанки здобули і персональні відзнаки. Варвару Лужецьку визнано найкращим ліберо чемпіонату, а Анастасію Броновицьку – найкращим нападником змагань.


Варвара Лужецька

Для калинівського волейбольного квартету це вже друге чемпіонське звання. У минулому сезоні ці спортсменки стали чемпіонками України з волейболу серед дівчат 2004 – 2005 року народження у складі команди Калинівської дитячої юнацької спортивної школи «Авангард».

Джерело: Калинівка Сіty

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *