11 років за гратами: суд покарав вінничанина за вбивство родича

Новини Вінниці

Вінницький  міський суд призначив покарання 36-річному підсудному, який у квітні минулого року дерев’яною палицею наніс смертельних тілесних ушкоджень брату свого вітчима.

2 квітня о 7 годині ранку до поліції надійшло повідомлення, що в одному з будинків села Лука-Мелешківська виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. 

Підозри поліцейських щодо вбивства місцевого жителя впали на прийомного сина його брата, який місяць тому звільнився з місць позбавлення волі.

За день до вчинення вбивства між чоловіками виникла конфліктна ситуація. 61-річний потерпілий разом з братом побив його прийомного сина, який прийшов з’ясувати стосунки. Намагаючись помститись за неприязне ставлення, зловмисник  дерев’яною палицею наніс удари по тілу потерпілому, який спав на ліжку.

Судово-медичний експерт встановив, що смерть чоловіка настала внаслідок  відкритої черепно-мозкової травми.

Після вчинення вбивства зловмисник наніс тілесні ушкодження своєму вітчиму, який перебував в іншій кімнаті будинку. Тікаючи з місця злочину, підсудний забрав мобільний телефон, що лежав на столі.

В ході досудового розслідування поліцейськими було зібрану доказову базу, на підставі якої суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка) та призначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. 

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *