Сільська вчителька з Вінниччини перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року – 2019»

Новини Вінниці

Вчитель географії Хоньковецької школи Могилів-Подільського району Яна Коробкова стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2019».

Як повідомляє офіційний сайт Міністерства освіти і науки України, фінал змагань відбувся 12 квітня 2019 року. Загалом учасниками третього етапу конкурсу стали 121 учитель. Вони демонстрували досвід та професійні ідеї під час випробувань «Методичний практикум», «Практична робота» та «Тестування з фахової майстерності».

За результатами цих завдань, журі конкурсу відібрало 12 лідерів за кожною з п’яти номінацій. Відібрані учасники продовжили змагання у фіналі – вони брали участь у випробуваннях «Урок» та «Проект» (в номінації «Географія» – «Дослідження»). Найвищі бали отримали учителі-новатори, які довели журі свої професійні знання та навички.

Тож у номінації «Географія» перемогла Яна Коробкова, вчитель географії Хоньковецької школи І-ІІІ ступенів, яка посилено працює над своїм професійним розвитком, розуміючи, що сучасність, креативність та гнучкість допомагають краще розуміти потреби і запити учнів.

Переможці також були визначені ще у чотирьох номінаціях: «Вчитель інклюзивного класу», «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я» та «Французька мова».

Джерело: vin.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *