На Вінниччині затримано посередників у справі хабарів за водійські посвідчення

Новини Вінниці

Прокуратурою Вінницької області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки у Вінницькій області затримано на одержанні хабара посередників, які,  за попередньою домовленістю з керівниками територіальних сервісних центрів МВС України у Вінницькій області, налагодили схему щодо одержання хабарів від громадян за позитивну здачу іспитів на отримання водійських посвідчень, реєстрацію та перереєстрацію транспортних засобів та інших послуг.

У ході проведених обшуків за місцем проживання посередників та в їхніх автомобілях було, виявлено готівкові кошти, що передавалися в якості хабарів; десятки державних номерних знаків; чисті бланки довідок, сертифікатів та інших документів.

Як установлено першочерговими слідчими діями, дані особи, за системного сприяння керівництва територіальних сервісних центрів, мали змогу реєструвати та знімати з обліку транспортні засоби, отримувати висновки щодо їх технічного огляду, навіть, за відсутності автомобілів ї їх власників.

Нині цих осіб затримано для повідомлення про підозру у вчиненні злочину та вирішення питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

За інформацією: прес-служба прокуратури Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *