Голова Представництва ЄС у Вінниці – про українські реформи

Новини Вінниці

Сьогодні, 21 березня, у Вінниці з робочим візитом перебуває голова Представництва Європейського Союзу Хюг Мінгареллі. Посол ЄС зустрівся з керівництвом області та міста та поділився враженнями від впровадження реформ в Україні.

Хюг Мінгареллі зазначив, що Євросоюз стоїть поруч з Україною, з точки зору надання підтримки тим реформам, які проводяться в країні вподовж останніх чотирьох років.

  • Ми переконані, що всі процеси реформування в Україні стоять на стороні інтересів самих українців, ­– зазначив Хюг Мінгареллі. – Маємо сподівання, що ці процеси продовжуватимуться, незважаючи на виборчу кампанію. Ми чітко усвідомлюємо, що реформи відбуваються у надзвичайно складних умовах. Наголошую, що Європейський Союз стоїть поруч з Україною, підтримуємо і допомагаємо у здійсненні реформування, попри те, що ми володіємо досить обмеженими ресурсами. Однак, ми надаємо потужну підтримку децентралізації за програмою U-LEAD.

Голова Представництва визначив реформу децентралізації як найбільш успішну.  в Україні. Хюг Мінгареллі  також наголосив на важливій ролі місцевої влади у результативності реформ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *