П’яного літинського поліцейського за кермом зупинили аж у Вінниці

Новини Вінниці

Близько сьомої години ранку 17 березня на проспекті Юності у Вінниці патрульні поліцейські зупинили втомобіль Ford, водій якого порушив правила руху. 

  • Під час розмови патрульні запідозрили ознаки алкогольного сп’яніння у водія та запропонували йому пройти тест на «Drager». Алкотестер показав результат 2,10 проміле. Відповідно був складений протокол щодо нетверезого керування, – розповідає прес-секретарка патрульної поліції Вінницької області Тетяна Плахотнюк.

За її словами, водій не намагався якимось чином уникнути відповідальності та не перешкоджав діям поліцейських.
Між тим, вже наступного дня у соцмережах з’явилась інформація що за кермом був не пересічний водій, а оперуповноважений карного розшуку Літинського відділення поліції.

  • Оперуповноважений карного розшуку Літинського відділення поліції, увійшовши в алкогольний кураж за кермом, втративши залишки совісті і контроль над місцевістю, заблукав в своєму районі і “прокинувся” у Вінниці, де його пригоди були зупинені співробітниками вінницької патрульної поліції, – написав у Фейсбук керівник ГО «Комітету безпеки руху» Володимир Черкас.

За його словами, порушник проїхав у нетверезому стані кілька районів області, де його зупиняли та одразу ж відпускали інші патрульні. 

  • А скільки він міг наробити біди за цю відстань, – ставить риторичне питання Володимир Черкас.

Активіст також припустив, що літинському поліцейському дозволили написати рапорт за власним бажанням. Мовляв, щоб не заплямувати звільнення “негативним формулюванням”.

Але у головному управлінні поліції Вінницької області це припущення одразу ж спростували.

  • Поліцейського не звільнили. Його відсторонили від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування, – коментує очільниця Відділу комунікації Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

Розслідування триває.

Максим ЗОТОВ

Джерело: Місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *