Вінниччина долучається до XIV Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

Новини Вінниці

Всеукраїнська акція «Серце до серця» цьогоріч  триватиме з 1 по 30 квітня та проходитиме під гаслом «Дитяче серденько, живи». Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання кардіологічного медичного обладнання для дитячих лікарень. Вінниччина, як і раніше, братиме активну участь у благодійній справі.

До речі, торік  Вінницька область посіла друге місце в Україні за сумою зібраних коштів –  417 337,81 грн.  Гроші було витрачено на медичне обладнання для діагностики та лікування слуху дітей.

Довідка.  На офіційній сторінці  Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» повідомляється, що протягом 2006-2018 років, за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації та бізнес-структур,  було зібрано 35 798 830,65 грн. За ці кошти придбано медичне обладнання, яке було передано в безкоштовне користування територіальним медичним об’єднанням кожної області України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *