У Вінниці знайшли зниклого вчора хлопчика: дитина ночувала в авто біля церкви

Новини Вінниці

Сьогодні, 21 лютого, працівники поліції розшукали 11-річного хлопчика, жителя м.Вінниці, який вчора після школи не повернувся додому.

20 лютого близько 15.00 години до поліції звернувся вінничанин з повідомленням про зникнення його сина. Чоловік розповів, що після закінчення шкільних занять хлопець пішов до своєї молодшої сестри, яка навчається в міській школі № 32, та після цього не повернувся додому. Мобільний телефон школяр вимкнув.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, на пошуки зниклої дитини задіяли особовий склад підрозділів вінницької поліції та ювенальної превенції обласного главку. Хлопчика розшукували мобільні та піші екіпажі поліції. Поліцейські опитували друзів та однокласників розшукуваного, перевіряли під’їзди будинків, підвальні приміщення, місця масового скупчення людей, ігрові заклади та вокзали.

Сьогодні, близько 10 ранку, працівники поліції розшукали зниклого школяра на території центрального ринку.

Як з’ясувалось, хлопець ночував у залишеному автомобілі на території храму на півострові «Бригантина».

За словами розшукуваного, у нього виник конфлікт з батьками і він не хотів повертатись додому. З ним поліцейські провели профілактичну бесіду та розповіли про небезпеку, яка могла чекати на нього.

Поліцією вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Їм загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У разі зникнення дитини, радимо батькам oдрaзу звeртaтися до пoлiцiї. Цe дaсть змoгу пришвидшити пошуки та зaпoбiгти вaшiй дитинi стaти жeртвoю прaвoпoрушeнь.

З початку року працівники поліції розшукали та повернули додому 61 дитину.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *