У ВНТУ відкрили стартап-школу «Sikorsky Challenge»

Новини Вінниці

Учора, 20 лютого, у  тренінговому центрі Вінницького технічного університету стартував третій сезон стартап-школи «Sikorsky Challenge». Під опікою бізнес-тренера з Ізраїлю Ігоря Пеєра новий набір юних інноваторів навчався трансформувати ідеї в успішний бізнес.

Набувати нових навичок взялися не лише студенти ВНТУ, а й інших вишів обласного центру. Долучилися й учні Вінницької фізико-математичної гімназії №17.

Натхненник і автор ідеї створення Стартап Школи у Вінниці, головний виконавчий директор компанії Transfotech LTD Давид Аріє зауважив, що у сьогоднішньому мінливому світі вміти швидео
«перетворювати» ідеї на продукт вкрай важливо:

  • ВНТУ — моя альма-матер. Тут сильні наукові кадри. Я працював у різних країнах. Останні 20 років – в Ізраїлі. Весь цей час працюю з українськими програмістами і можу сказати, що вони найперспективніші в світі. У Стартап Школі «Sikorsky Challenge» інноваційний спосіб навчання — із звичайних студентів робимо стартапістів і вчимо їх продукувати ідеї. Ми живемо в світі, де ідеї перетворюються на продукти щоразу швидше.

Заняття у стартап-школі триватимуть до червня. Потому «школярі» братимуть участь у конкурсі проектів. Задуми переможців профінансують з призового фонду, що складаю 100 000 гривень.

За матеріалами: Прес-центр ВНТУ http://impuls.vntu.edu.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *